Tragedie aviatică, peste 60 de morți – Focus Prima TV

Tragedie aviatică, peste 60 de morți

Tragedie aviatică în largul coastelor Indoneziei! 62 de oameni au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit de la 3 mii de metri altitudine în largul mării. Printre pasageri se aflau 10 copii. Specialiștii nu exclud posibilitatea ca aeronva să fi fost doborâtă de o mână criminală.

Panica s-a instalat în turnul de control al aeroportului din Jakarta la doar 5 minute după ce avionul de tip Boeing 737 a decolat. Aeronava a dispărut brusc de pe radar așa că imediat au fost demarate operațiunile de căutare și salvare. În mai puțin de 1 minut, aparatul de zbor a plonjat în mare de la o altitudine de 3 mii de metri.

La scurt timp de la producerea catastrofei, mai multe bucăți ale aeronavei au fost găsite de Garda de Coastă. Specialiștii exclud varianta unei defecțiuni la motor.

Autoritățile continuă să facă cercetări pentru a se stabili cu exactitate dacă este vorba despre o mână criminală sau de un accident. Indonezia are o lungă istorie de incidente aviatice. În 2019 două aeronave boeing 737 max s-au prăbușit la distanță de doar 6 luni. Peste două sute de oameni și-au pierdut viețile în aceste dezatre aviatice.

Total
0
Shares
Total
0
Share