Trăiesc fără curent electric de 14 ani - Focus Prima TV

Trăiesc fără curent electric de 14 ani

Așteaptă curentul electric de 14 ani! Nu vorbim despre sate izolate în munți, ci cartiere noi din orașul Alba Iulia. Sute de oameni care și-au construit case aici așteaptă racordarea la rețeaua de electricitate. Mulți s-au racordat ilegal, cu cabluri improvizate, la firele de curent electric din șantierele din zonă. Chiar și așa, puterea energiei este atât de mică încât nimeni nu poate folosi aparate electrice.

Înca din 2008, oamenii din cartierele nou construite, au cerut companiei de electricitate din zonă să înceapă extinderea retelelor de alimentare. Însă, an de an au fost amăgiti cu promisiuni, iar localnicii au rămas tot în întuneric. Iar studiul de fezabilitate nu a fost intocmit nici pana astazi. Disperati, oamenii au luat cu asalt sediul companiei de electricitate.

Oamenii CARE AU curent, traiesc cu frica pemanentă fie că aparatele electrice nu pot functiona, fie se pot arde oricând.

Acum locuitorii din cartierele noi au depus la compania de electricitate şi a cincisprezecea solicitare de racordare. Dacă nici acum nu se va întâmpla nimic, oamenii sunt hotărâți să protesteze la Guvern, Parlament si Presedintie. De partea cealaltă, reprezentantii Societatii de electricitate au refuzat să faca orice declaratii.

Total
0
Shares
Total
0
Share