Tramvai cu 15 pasageri aruncat de pe șine – Focus Prima TV

Tramvai cu 15 pasageri aruncat de pe șine

Au fost momente de panică pentru călatorii tramvaiului 101 din Ploiești! Un șofer a intrat cu mașina direct într-un tramvai. Garnitura a deraiat și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. O femeie de 38 de ani a fost rănită în urma impactului și a ajuns la spital. Martorii povestesc că șoferul care s-ar face vinovat de accident a încercat să fugă imediat după impact.

Șoferul din imagini este cel de la care a pornit totul. A trecut cu viteză pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în plin în tramvai. Impactul a fost atât de puternic încât acesta a fost scos de pe șine. Cei cinsprezece călători au trecut prin clipe de groază. Vatmanul povestește cu stupoare cele întâmplate.

Martorii care au asistat la accident sunt șocați si spun că doar o minune a făcut ca toți cei implicați să scape cu viață.

Tramvaiul implicat în accident este fabricat în anul 1986. Nu ar fi prezentat probleme tehnice anterior accidentului.

În momentul de față, toți cei implicați în evenimentul rutier fără precedent din Ploiești sunt afară oricărui pericol. O singură persoană, o femei de 38 de ani, a ajuns la spital pentru investigații suplimentare.

Total
0
Shares
Total
0
Share