Trandafirii ramân în topul preferințelor – Focus Prima TV

Trandafirii ramân în topul preferințelor

Sărbătoarea de Valentine’s Day sau ziua îndrăgostiților a luat din ce în ce mai mult avânt în țara noastră și reprezintă o ocazie în plus prin care cuplurile își pot arăta iubirea unul față de celălalt. Astfel, și modurile de a o sărbători încep să fie cât mai atipice. Anul acesta vă propunem o zi de 14 februarie în bucătărie, dar nu singur, ci alături de partener.

Macarons a reprezentat anul acesta simbolul iubirii pentru îndrăgostiții unei școli de gătit din Capitală. Acest desert nu a fost însă ales întâmplător. Cunoscutele fursecuri franțuzești, considerate de bucătari a fi un desert de lux, se asociază perfect cu dragostea prin culoarea vie, gustul rafinat, dar și varietatea aromelor.

După ce de-a lungul anilor au experimentat tot felul de activități, de la cinele romantice din restaurante, până la plimbări în diferitele zone ale țării, Daniela și Barry s-au gândit să petreacă anul acesta Valentin s Day într-un stil inedit. Ea a venit cu ideea, iar soțul ei s-a lăsat convis imediat, pentru că știe că orice idee venită din partea partenerei lui reprezintă o nouă aventură.

Biscuiții au fost umpluți de această dată cu ciocolată albă și fistic, cremă de zmeură, dar și cremă de whisky. După ce au fost scoși din cuptor, cursanții i-au decorat cu mesaje specifice acestei sărbători de 14 februarie, iar rezultatul este unul…spectaculos.

În ciuda pandemiei și bugetelor mai restrânse, bărbații tot au vrut să își arate dragostea anul acesta partenerelor. La mare căutare au fost buchetele simple de flori, aranjamentele în formă de inimă, iar cele mai multe comenzi au fost plasate online.

Un alt cadou, ceva mai inventiv, promovat chiar de cei care coordonează campania de vaccinare, este … programarea partenerului la imunizarea anti-covid 19.

Total
0
Shares
Total
0
Share