Tratat de cancer cu toate că nu avea - Focus Prima TV

Tratat de cancer cu toate că nu avea

Incredibil dar adevărat! Un bărbat din județul Buzău a fost diagnosticat cu tumoră la pancreas și trimis acasă după ce medicii au spus că mai are doar câteva luni de trăit. Au trecut 3 ani de atunci. În tot acest timp, familia i-a făcut mai multe analize și au aflat că nu avea cancer. Dar problemele abia acum apar. Din cauza durerilor pe care le avea, medicii i-au prescris ca tratament morfină…. de care acum a devenit dependent!

În 2018, bărbatul a suferit o criză de pancreatită și a fost internat la Spitalul Județean din Buzău. După mai multe
analize și tratamente, medicii de acolo au spus că acesta trebuie să se interneze într-un spital din București pentru mai multe investigații. Zis și făcut. După ce a stat 10 zile în spital, medicii din București i-au pus diagnosticul….cancer pancreatic.

Mai exact, 3 luni. Atât i-au spus medicii că va supraviețui. De atunci, însă, au trecut 36 de luni.În tot acest timp familia a continuat investigațiile și au descoperit că, de fapt, bărbatul suferise de pancreatită, nu de cancer. Iar de pancreatită a scăpat după câteva luni. Însă…pentru că avea dureri foarte mari, medicii i-au administrat morfină.

Acum bărbatul este dependent de injecțiile cu morfină, altfel…are dureri mari din cauza sevrajului la care ajunge și care-i poate cauza oricând un stop cardiac. Fiica lui a tot încercat să-l interneze în spitale pentru a scăpa de această dependență, însă nimeni nu vrea să-i ajute.

Fiica bărbatului a început, singură, să-i reducă doza de morfină, dar îi este frică de momentul în care situația se va
agrava. Familia vrea să ceară daune morale pentru cei 3 ani de calvar pe care i-au trăit.

Total
0
Shares
Total
0
Share