Trei secţii ale Spitalului din Mangalia au fost închise temporar. Cadrele medicale s-au infectat cu SARS-CoV-2 - Focus Prima TV

Trei secţii ale Spitalului din Mangalia au fost închise temporar. Cadrele medicale s-au infectat cu SARS-CoV-2

Trei secţii ale Spitalului Municipal Mangalia au fost închise deoarece 19 angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Mai multe secţii din cadrul Spitalului Municipal Mangalia au fost închise în urmă cu două zile după ce angajaţi ai unităţii medicale au fost testaţi pozitiv la infecţia cu coronavirus.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale este vorba de un număr de 19 angajaţi din cadrul Secţiilor: Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie. „Conform procedurilor legale în astfel de situaţii, am luat toate măsurile sanitare care se impun, astfel că secţiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie şi Pediatrie au fost temporar închise, timp de 7 zile, iar internările direcţionate către cele mai apropiate unităţi medicale.

Camera de gardă de la Pediatrie rămâne în continuare deschisă, doar pentru urgenţe, în cadrul Pavilionului A”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.

Total
0
Shares
Total
0
Share