Tren căruia i s-a defectat pantograful în staţia Petroşani, două trenuri cu locomotivele defecte pe raza Regionalei Bucureşti / Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită şi rafale puternice de vând, de până la 70 km/h – Focus Prima TV

Tren căruia i s-a defectat pantograful în staţia Petroşani, două trenuri cu locomotivele defecte pe raza Regionalei Bucureşti / Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită şi rafale puternice de vând, de până la 70 km/h

Traficul feroviar se desfăşoară vineri dimineaţă în condiţii de ninsoare viscolită şi rafale puternice de vând, de până la 70 km/h, pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind adaptată la condiţiile meteo, pentru a se putea asigura legătura cu toate zonele ţării, conform CFR SA. Până în prezent, în Gara de Nord, sunt două trenuri cu întârzieri semnificative, un tren care vine de la Giurgiu şi care are 90 de minute întârziere şi un altul, care soseşte de la Vatra Dornei şi care are 85 de minute întârziere.

”Traficul feroviar la această oră se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită şi rafale puternice de vând, de până la 70 km/h, pe pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind adaptată la condiţiile meteo, pentru a se putea asigura legătura cu toate zonele ţării”, transmite Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

La această oră, pe raza Regionalei CF Timişoara se intervine cu drezina pantograf în zona staţiei CF Petroşani, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de ruperea pantografului trenului IR 1821. Personalul de intervenţii acţionează pentru remediere şi repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică. Astfel, până la remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile IR 1821 şi R 2706 staţionează temporar în apropierea staţiei.

Total
0
Shares
Total
0
Share