Trump, pe punctul de a-și vinde hotelul - Focus Prima TV

Trump, pe punctul de a-și vinde hotelul

Donald Trump are probleme financiare! În acest context, presa de peste Ocean relatează că fostul președinte
american este pe punctul de a finaliza vânzarea hotelului său de lux din Washington. Trump este în negocieri cu o firmă de investiții din Miami pentru a-i vinde drepturile asupra Trump International, la o sumă de peste 370 de milioane de dolari.

Așa a arătat inaugurarea hotelului Trump International, în anul 2016, o clădire istorică, deținută de Guvernul federal american. Proprietatea are 263 de camere și apartamente de lux și este amplasată în fostul sediu al Poștei americane, în apropiere de Casa Albă și Capitoliu. Donald Trump a închiriat clădirea cu scopul de a o transforma într-un hotel de lux, care să devină un loc de adunare pentru Partidul Republican, susținătorii săi și demnitari străini.

Un raport al unei comisii parlamentare arată, însă, că Trump International a suferit pierderi de 70 de milioane de dolari, de la data inaugurării și până la finalul anului trecut. După ce Trump a pierdut alegerile, hotelul a avut doar jumătate din camere ocupate!

Valoarea tranzacției pentru vânzarea hotelului ar putea ajunge chiar și la 400 de milioane de dolari. Este o sumă
dublă față de cea cheltuită de organizația lui Trump pentru a transforma fosta clădire guvernamentală într-un hotel de lux. Cu toate acestea, vânzarea hotelului atrage atenția și asupra averii lui Donald Trump, în valoare de 2,5 miliarde de dolari, care pare să se fi diminuat considerabil în ultima perioadă.

Potrivit presei americane, sunt cel puțin 12 firme care și-au exprimat interesul pentru proprietatea fostului președinte american. De asemenea, au fost demarate discuții pentru eliminarea numelui Trump în favoarea unui alt brand hotelier.

Total
0
Shares
Total
0
Share