Trupul bărbatului predat altei familii a fost dezgropat. Rudele sale l-au reînhumat după câteva ore – Focus Prima TV

Trupul bărbatului predat altei familii a fost dezgropat. Rudele sale l-au reînhumat după câteva ore

Mai multe ambulante sosesc la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului de Urgenta Bucuresti-Floreasca, miercuri 18 octombrie 2017. La doi ani de la tragedia din clubul Colectiv, Barocamera dedicata tratarii arsurilor grave aflata in spital, pentru care s-au cheltuit aproximativ patru milioane de lei, ramane nefunctionala, pana la finalizarea reabilitarii si reavizarii sale. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Confuzia creată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde un pacient decedat din cauza infecţiei Covid a fost dat din greşeală altei familii, a dus marți la o deshumare.

În prezenţa procurorilor, trupul neînsufleţit a fost dezgropat şi redat familiei de drept.

Vorbim despre o confuzie scandaloasă care a tulburat și mai mult liniștea unei familii îndoliate. Ea a fost lămurită marți, pe deplin, atunci când un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a emis o ordonanță și a asistat personal la deshumare.

De față au fost ambele familii – și cea care a revendicat trupul neînsuflețit a celui care și-a pierdut viața înainte de anul nou, din pricina Covid-19, dar și cealaltă familie care primise trupul neînsuflețit și în înmormântase.

Total
0
Shares
Total
0
Share