Tulpina britanică a virusului SARS – CoV-2 a ajuns şi în Sibiu. Doi copii de 3 ani, la Terapie Intensivă – Focus Prima TV

Tulpina britanică a virusului SARS – CoV-2 a ajuns şi în Sibiu. Doi copii de 3 ani, la Terapie Intensivă

Rata de incidenţă a infectării cu virusul SARS – CoV-2 este în creştere alarmantă şi în judeţul Sibiu. O localitate a depăşit pragul de şase cazuri la mia de locuitori, iar printre pacienţii internaţi doi sunt minori, iar patru au fost depistaţi cu tulpina britanică a coronavirusului.

Opt localităţi din Sibiu depăşeau la finalul acestei săptămâni pragul de trei cazuri de infectare cu virusul SARS – CoV-2 la mia de locuitori. Printre acestea se află şi reşedinţa de judeţ, municipiul Sibiu, în care rata de incidenţă crescuse sâmbătă, 20 martie, la 4,31.  Localitatea Tilişca, unde a fost raportată o rată de infectare de peste şase cazuri de infectare la mia de locuitori, a intrat de sâmbătă, 20 martie, în carantină, pentru următoarele două săptămâni. 

În scenariul roşu se mai află şi localităţile Cisnădie, Şelimbăr, Şura Mică, Orlat, Ocna Sibiului şi Târnava. Printre cei aproximativ 300 de pacienţi, diagnosticaţi cu virusul SARS – CoV-2 şi internaţi în spitalele din Sibiu, sunt şi doi copii, de trei ani, ambii la Terapie Intensivă.   Rata de incidenţă cumulată la nivelul judeţului Sibiu era sâmbătă, 20 martie de 2,72/1.000 de locuitori, în creştere.

Total
0
Shares
Total
0
Share