Turistul căutat de sâmbătă, după ce a anunțat că s-a rătăcit pe munte, se află la domiciliu - Focus Prima TV

Turistul căutat de sâmbătă, după ce a anunțat că s-a rătăcit pe munte, se află la domiciliu

Turistul în vârstă de 36 de ani care era căutat de autorităţile prahovene de sâmbătă seară, după ce acesta a anunţat că s-a rătăcit pe traseul Piciorul Pietrei Arse, se află la domiciliu, informează Serviciul Naţional Salvamont.

“După 3 zile de căutari, zi şi noapte, de la apelul de urgenţă lansat de cel cu probleme, după un efort deosebit a zeci de salvatori, după resurse umane, materiale şi financiare consumate, abia acum cel dispărut a binevoit să îşi pornească telefonul şi astfel să aflăm că el se află bine mersi la domiciliu. Noi nu mai putem spune nimic, astfel de situaţii depăşesc capacitatea noastră de înţelegere”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Serviciului Naţional Salvamont.

Daniel Zarioiu, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, a fost căutat de salvamontişti din cadrul formaţiilor Salvamont Prahova, Sinaia şi Buşteni, jandarmi şi pompieri, salvatorii făcând şi un apel către cei care deţin informaţii ce pot fi de folos.

“Cine poate oferi orice informaţii care pot ajuta la acţiunea de căutare sunt rugaţi să le transmită salvamontiştilor din Sinaia sau Prahova prin intermediul Dispeceratului Naţional Salvamont – 0SALVAMONT sau 0372126668” – este apelul lansat anterior de salvatori. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share