Ucis în propria locuință – Focus Prima TV

Ucis în propria locuință

Scene șocante au avut loc într-o comună din Dolj. Un bărbat de 55 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de un vecin. Atacul a avut loc chiar în locuința victimei. Agresorul, aflat în stare de ebrietate, a fugit apoi de la locul faptei. Ar fi sunat singur la poliție pentru a povesti cele întâmplate, însă oamenii legii nu l-au luat în seamă. Polițiștii l-au reținut abia după ce autorul crimei a povestit isprava mai multor localnici.

Șocați, stenii din Locusteni, Dolj spun că disputa dintre victimă și ucigașul său era una mai veche. Bărbatul care a sfâșit sub loviturile de cuțit era speriat și se aștepta la ce e mai rău. Chemase chiar în ajutor un văr, care a rămas câteva nopți cu el în casă.

La scurt timp după comiterea crimei, ucigașul a sunat la poliție. Era beat și incoerent așa că oamenii legii nu l-au luat în serios.

În cele din urmă, polițiștii au ajuns la casa individului. Când a dat ochii cu aceștia, bărbatul a devenit violent. A fost nevoie de 3 focuri de avertisment pentru a-l potoli. Între timp, un alt echipaj a mers la locuința victimei pentru a-i ridica trupul neînsuflețit.

Acum, bărbatul în vârstă de 33 de ani se află în custodia poliției. Anchetatorii fac în continuare cercetări în acest caz sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Total
0
Shares
Total
0
Share