Un bărbat a stat aproape trei ani închis la psihiatrie, după ce polițiștii l-au confundat cu altcineva: „Nimeni nu l-a crezut” - Focus Prima TV

Un bărbat a stat aproape trei ani închis la psihiatrie, după ce polițiștii l-au confundat cu altcineva: „Nimeni nu l-a crezut”

Un om al străzii a fost arestat și internat într-un spital de boli mintale din Hawaii pentru aproape trei ani, pentru ca apoi autoritățile să realizeze că au greșit persoana. Printr-o eroare inexplicabilă, poliția l-a confundat pe Spriestersbach cu un alt bărbat, iar de câte ori acesta încerca să explice că nu el este persoana căutată, medicii îl credeau nebun și îl puneau sub tratament, scrie Insider.

După o confuzie bizară de identitate care l-a determinat să stea închis peste doi ani într-un spital de psihiatrie, Joshua Spriestersbach este acum liber.

Potrivit unui raport al AP, un ofițer de poliție l-a confundat în 2017 pe Spriestersbach cu un alt bărbat, cu nume total diferit, Thomas Castleberry. Acesta din urmă și-ar fi încălcat perioada de probațiune într-un dosar din 2006 legat de consumul de droguri.

Total
0
Shares
Total
0
Share