Un bărbat de 81 de ani a fost filmat în ipostaze compromiţătoare. Cele patru femei care l-au şantajat au fost arestate – Focus Prima TV

Un bărbat de 81 de ani a fost filmat în ipostaze compromiţătoare. Cele patru femei care l-au şantajat au fost arestate

Un bărbat în vârstă de 81 de ani din Luduş, judeţul Mureş a plătit 250.000 de lei unor femei care îl şantajau cu fotografii compromiţătoare.

Potrivit IPJ Mureş, din iulie anul trecut femeia l-ar fi vizitat pe bărbat acasă şi ar fi realizat mai multe fotografii cu acesta în ipostaze compromiţătoare, pentru ca ulterior, împreună cu alte trei femei, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani, să îl şantajeze cu divulgarea imaginilor.   În toată această perioadă, octogenarul a fost stors de 250.000 de lei, iar pentru că nu a mai suportat să fie şantajat a sesizat Poliţia, în speranţa că îşi va putea recupera banii.   „La data de 29 martie, în urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate patru femei, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, toate din Luduş, bănuite de şantaj”, conform unui comunicat al Poliţiei Române.   Două dintre cele patru femei au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, luni, 29 martie, urmând să fie cercetate într-un dosar penal de şantaj.

Total
0
Shares
Total
0
Share