Un bărbat și-a recuperat telefonul pierdut în urmă cu un an, după ce lacul în care îl scăpase a secat. De ce surpriză a avut parte după – Focus Prima TV

Un bărbat și-a recuperat telefonul pierdut în urmă cu un an, după ce lacul în care îl scăpase a secat. De ce surpriză a avut parte după

Taiwanul se confruntă cu cea mai severă lipsă de apă din ultimii 56 de ani, ceea ce ridică o mulțime de probleme pentru autorități și cetățeni. Cu toate acestea, pentru un bărbat, seceta a adus o veste bună după ce lacul în care își scăpase telefonul mobil în urmă cu un an a secat.

Chen și-a scăpat mobilul în Lacul Sun Moon anul trecut, în timp ce făcea paddleboarding și mare i-a fost mirarea când, săptămâna trecută, a fost contactat de un muncitor care i-a dat o veste cel puțin plăcută: i-a găsit telefonul, aflat într-o carcasă de protecție plină de noroi, după ce lacul a secat.

Nu doar că și-a recuperat telefonul pe care îl credea pierdut pentru totdeauna, dar a descoperit cu uimire că device-ul încă funcționează, scrie BBC.

Lacul Sun Moon este unul dintre cele mai frecventate locuri de către turiști și cetățenii insulei, însă acum a ajuns să arate mai mult a câmpie decât a lac, spun autoritățile. Apa a secat, pământul s-a uscat atât de tare încât a început să crape și iarba a început să crească acolo unde decenii la rând era doar apă.

Total
0
Shares
Total
0
Share