Un copil de 10 ani, salvat de Covid 19 – Focus Prima TV

Un copil de 10 ani, salvat de Covid 19

De mâine, românii care vor să meargă în Dubai sau sunt doar în tranzit , trebuie să prezinte un test PCR negativ, realizat cu 72 de ore înainte de sosire. Tot mai multe țări și teritorii își închid granițele sau impun restricții de călătorie de teama răspândirii noului coronavirus și a tulpinilor mutante. De astăzi, Germania impune restricții călătorilor din Marea Britanie, Portugalia, Africa de Sud sau Brazilia. Franța își închide de mâine granițele pentru cei din afara spațiului Uniunii Europene.

Caz emoționant în Spania, unde un băiețel de 10 ani infectat cu Covid 19 a supraviețuit după o luptă de 11 zile, perioadă în care a fost internat la Terapie Intensivă. Cu fața acoperită de mască și cu ochii strălucind de bucurie, micuțul Mateo le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat să scape cu viață din această teribilă încercare.

Băiatul a primit cadouri la despărțirea de personalul medical și a fost aplaudat pentru curajul de care a dat dovadă în lupta cu coronavirusul.

Pe de altă parte, în estul Franței, autoritățile locale au găsit o soluție pentru a vaccina oamenii din localitățile izolate. Un autobuz a fost transformat în centru de vaccinare și este disponibil celor în vârstă care nu se pot deplasa în marile orașe.

Și Franța se confruntă cu o reducere a livrărilor de vaccinuri și se vede nevoită să să amâne sau chiar să suspende vaccinările deja programate. Grecia a demarat programul de vaccinare a populației din
insulele mici, în speranța ca până la începerea sezonului turistic oamenii să fie imunizați. Vaccinurile au ajuns în insulele cu doar câteva zeci de locuitori, deși nu au fost cazuri de infectare datorită faptului că sunt izolate de restul lumii.

Total
0
Shares
Total
0
Share