Un copil de 6 ani și o femeie, răniți în accidente – Focus Prima TV

Un copil de 6 ani și o femeie, răniți în accidente

Un copil de şase ani şi o femeie de 38 de ani au fost răniţi, duminică, în urma a două accidente rutiere petrecute în municipiul Tulcea, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Ioana Nanu.

Copilul a fost accidentat pe strada Păcii de o maşină la volanul căreia se afla o femeie, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mahmudia.

“Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a menţionat reprezentanta IPJ.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe o trecere de pietoni, iar victima, în vârstă de 38 de ani, a fost lovită de un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din municipiu, aflat la volanul unei maşini.

“În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat Ioana Nanu.

Şi în acest caz, lucrătorii IPJ au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share