Un copil de 8 ani a murit la Costinești. A fost strivit de țevile depozitate pe un câmp - Focus Prima TV

Un copil de 8 ani a murit la Costinești. A fost strivit de țevile depozitate pe un câmp

Un copil de 8 ani a murit, iar altul de 11 ani a fost rănit, duminică, la Costineşti, după ce, în timp ce se jucau, mai multe ţevi metalice depozitate pe un câmp au căzut peste ei, în apropierea locuinţelor acestora, anunţă IPJ Constanţa.

“În jurul orei 17,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniţi după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, din primele cercetări efectuate a rezultat că cei doi s-ar fi jucat pe un câmp, în apropierea locuinţelor, unde erau depozitate mai multe ţevi, iar la un moment dat acestea s-au mişcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, iar minorul de 11 ani a fost transportat la spital, acesta suferind, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, un traumatism abdominal.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a mai informat IPJ Constanţa.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share