Un deputat susține că a fost discriminat într-o bancă din Galați, tocmai pentru că este parlamentar - Focus Prima TV

Un deputat susține că a fost discriminat într-o bancă din Galați, tocmai pentru că este parlamentar

Deputatul Laurențiu Gîdei spune că a avut parte de o surpriză neplăcută într-o bancă din Galați. El a vrut să deschidă un cont bancar, dar i s-a spus că sunt necesare verificări suplimentare deoarece este parlamentar. Verificările au ținut zile întregi, parlamentarul a renunțat și acum cere explicații oficiale, relatează Mediafax.

Laurențiu Gîdei a povestit vineri pe pagina de Facebook despre experiența sa în momentul în care a solicitat unei bănci din Galați un cont și un card.

„Experiența mea ca cetățean și parlamentar! Luni dimineață, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atașat. În discuție întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? Maximum 30 minute, răspunde. Aștept… nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru “verificări”! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul… surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici răspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)”, a scris Laurențiu Gîdei, deputat PSD.

Total
0
Shares
Total
0
Share