Un film alb-negru, marele favorit la Globurile de Aur – Focus Prima TV

Un film alb-negru, marele favorit la Globurile de Aur

Au fost anunțate nominalizările pentru Globurilor de Aur. Producțiile realizate de platformele online de televiziune au fost cele care au adunat cele mai multe voturi. Favorit în cursa pentru câștiagarea marelui premiu pentru cel mai bun film este lungmetrajul “Mank”.

Filmul alb-negru Mank, regizat de David Fincher, a strâns 6 nominalizări, inclusiv la categoriile Cel mai bun film dramatic și Cel mai bun regizor. Pelicula prezintă epoca de aur a Hollywood-ului și spune povestea scenaristului Herman J. Mankiewicz.

Cu șanse mari la câștigarea mai multor Globuri de Aur este și pelicula “Procesul celor șapte din Chicago”, o dramă regizată de Aaron Sorkin. Lungmetragul urmărește unul dintre cele mai faimoase procese din istorie.

În ceea ce privește serialele de televiziune, The Crown a obținut șase nominalizări, urmat de Schitt’s Creek, cu cinci, Ozark și The Undoing, fiecare cu câte patru.

Trofeele vor fi acordate în urma votului celor 90 de membri ai Asociației Presei Străine de la Hollywood. Câștigătorii vor fi anunțați pe 28 febuarie, iar gala va fi prezentată de actrițele Tina Fey și Amy Poehler.

Total
0
Shares
Total
0
Share