Un medic român cere de urgenţă lockdown, inclusiv pentru persoanele vaccinate. „Dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot” - Focus Prima TV

Un medic român cere de urgenţă lockdown, inclusiv pentru persoanele vaccinate. „Dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot”

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu consideră că autorităţile trebuie să ia măsura lockdown cât mai urgent, inclusiv pentru persoanele vaccinate anti COVID. Acesta susţine că presiunea pe spitale este prea mare, iar cele 331 de decese de miercuri „nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”

Cardiologul Vasi Rădulescu spune că trebuie introdus lockdown în România, deoarece situaţia este tot mai critică, iar „dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot”. Specialistul este de părere că în România funcţionează doar „măsurile cele mai dure”. 

„Să pronunţe cineva dintre oficiali, mai repede aşa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare. La noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure. Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, susţine medicul Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. 

Total
0
Shares
Total
0
Share