Pacienții cu Covid 19 ar putea fi tratați cu un medicament minune care ucide virusul în doar câteva zile. Tratamentul în care specialiștii din medicină își pun mari speranțe se numește Allocetra, iar detaliile le aflăm mâine de la ora 7, la Focus la Prima Oră – invitat special Eugenia Foarfecă, jurnalist Senior Prima TV. – Focus Prima TV

Pacienții cu Covid 19 ar putea fi tratați cu un medicament minune care ucide virusul în doar câteva zile. Tratamentul în care specialiștii din medicină își pun mari speranțe se numește Allocetra, iar detaliile le aflăm mâine de la ora 7, la Focus la Prima Oră – invitat special Eugenia Foarfecă, jurnalist Senior Prima TV.

În viitorul apropiat pacienții cu Covid 19 ar putea fi tratați cu un medicament minune care ucide Covidul în doar câteva zile. Tratamentul în care specialiștii din medicină își pun mari speranțe se numește Allocetra.

Cercetătorii de la Spitalul Hadassah din Ierusalim lucrează la acest medicament. De ce ar putea fi cel mai bun tratament de până acum în boala Covid, ați putea întreba. Pentru că previne o reacție pe care virusul o dă în organismul uman, reacție despre care s-a vorbit încă de la primii pacienți înfectați cu Sars-Cov 2. Este vorba despre furtuna de citokine, adică reacția inflamatorie exagerată pe care organismul o generează în încercarea de a se apăra de infecție, un răspuns imunitar abundent, care ar ucide de fapt organismul nostru.

În ce stadiu sunt cercetătorii cu testarea acestui medicament, ce eficacitate a arătat în primele teste clinice, ce conține, cine îl va putea lua, și in ce stadiu al bolii, ne va spune Eugenia Foarfecă, Jurnalist Senior în domeniul Sănătății, mâine dimineață, la Focus la Prima Oră, la ora 7:00.

Total
10
Shares
Total
10
Share