Un mort și doi răniți într-un accident de motocicletă - Focus Prima TV

Un mort și doi răniți într-un accident de motocicletă

O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital, după ce motocicleta cu care circulau a intrat în coliziune cu remorca unui tractor, duminică, pe DC 66 între localităţile Vereşti şi Corocăieşti, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, în sprijinul cărora a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Suceava.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, care conducea motocicleta, a fost găsit de salvatori în stare de inconştienţă, i s-au aplicat protocolul de resuscitare, dar nu a răspuns la acesta, fiind declarat decesul.

Ceilalţi doi ocupanţi ai motocicletei, o tânără şi un alt tânăr în vârstă de 28 de ani, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Totodată, după verificarea în baza de date a poliţiei, s-a constatat că tânărul care conducea motocicleta nu poseda permis.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share