Un român a împușcat 4 spanioli - Focus Prima TV

Un român a împușcat 4 spanioli

Un român a băgat spaima în toată Spania! Și-a împușcat cu sânge rece șeful și două colege, după care a fugit. A fost oprit în trafic de un polițist, însă l-a împușcat și pe acesta și și-a continuat drumul. S-a refugiat într-o casă veche, dar oamenii legii i-au dat de urmă. A refuzat să coopereze, așa că polițiștii s-au văzut nevoiți să-l împuște. Românul ar fi săvârșit toate aceste lucruri după ce a fost concediat.

Marin Eugen Sabău, în vârstă de 45 de ani, a lucrat până de curând la o firmă de securitate din orașul spaniol Tarragona. A fi fost concediat însă, și s-ar fi plâns că șefii săi sunt rasiști. După mai multe amenințări, a trecut la fapte. A dat buzna în sediul firmei și, după ce s-a certat cu cei trei foști colegi, i-a împușcat.

A fugit apoi cu un autoturism. Pe drum însă a fost orpit de un polițist pentru verificări. L-a împușcat și pe el și a fugit din ou. A fost găsit într-un final

Trei arme ar fi avut la el. Cum a lucrat in domeniul securitatii, ar avea permis de port arma. Cele patru victime ale
romanului sunt în spital. Două, în stare foarte gravă. La fel și suspectul. El a fost dus cu elicopterul la o unitate medicală din Barcelona. Cei care îl cunoșteau sunt șocați de ce a putut să facă.

Românul a fost caracterizat de poliția spaniolă drept o persoană extrem de violentă. Pe numele său a fost deschis
un dosar penal, iar ancheta continuă.

Total
0
Shares
Total
0
Share