Un senator USR l-a infectat cu coronavirus pe noul prefect de Maramureș. Parlamentarul nu s-a izolat, deși era contact direct - Focus Prima TV

Un senator USR l-a infectat cu coronavirus pe noul prefect de Maramureș. Parlamentarul nu s-a izolat, deși era contact direct

USR Maramures

Două persoane au fost confirmate cu COVID în urma ceremoniei de învestire a prefectului de Maramureș. Primul depistat pozitiv a fost parlamentarul USR Dan Ivan, iar apoi și Vlad Duruș, noul prefect. Parlamentarul știa de miercuri că a intrat în contact cu alți politicieni infectați, dar nu s-a izolat conform legii, ci și-a făcut teste rapide care au ieșit negative. A participat la ceremonia de învestire a noului prefect și l-a infectat.

De 8 martie, politicienii USR Maramureș au ieșit pe stradă pentru a da flori doamnelor și domnișoarelor. După acest eveniment, parlamentarul Dan Ivan a aflat că mai mulți colegi s-au infectat, el fiind contact direct.

Dan Ivan, parlamentar USR: „Miercuri seara am aflat de pe grupurile interne ca unul dintre colegi are COVID. Am fost miercuri la 10 seara, mi-am cumpărat un test, a ieșit negativ. Din câte am înțeles eu de la DSP, care m-au contactat, mi-au explicat că un contact direct înseamnă o persoana cu care stai la mai puțin de 2 metri distanță, fără mască, timp de 15 minunte. Avand în vedere că eu nu am îndeplinit toate condițiile astea anterior de a fi testat pozitiv nu cred că este vreo problemă”.

Total
0
Shares
Total
0
Share