Un șofer aflat sub influența drogurilor a lovit un pieton și a părăsit locul accidentului – Focus Prima TV

Un șofer aflat sub influența drogurilor a lovit un pieton și a părăsit locul accidentului

O femeie a fost ucisa in urma unei posibile talharii, pe strada Jean Monet din Timisoara, Timis, Vineri 30 Octombrie 2020, Inquam Photos / Cornel Putan

Un şofer de 36 de ani, aflat sub influenţa substanţelor psihoactive, a acroşat, vineri seara, o persoană pe o trecere de pietoni din municipiul Focşani, după care a părăsit locul accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

“Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Republicii din municipiul Focşani, în zona unei treceri de pietoni provizorii, un pieton a fost acroşat de un autoturism al cărui conducător auto ar fi părăsit locul producerii accidentului. La aproximativ 20 de minute de la sesizare, poliţiştii rutieri au identificat autoturismul pe o stradă din localitate, iar la volanul acestuia se afla un bărbat de 36 de ani din localitate”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, conducătorul auto a fost testat cu privire la consumul de alcool iar rezultatul a fost negativ. În schimb, la testarea cu aparatul Drug Test, rezultatul a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive, motiv pentru care poliţiştii l-au condus pe cel în cauză la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Pietonul, un bărbat de 37 de ani din municipiul Focşani, a suferit leziuni uşoare.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui auto sub influenţa alcoolului/altor substanţe. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share