Un șofer beat și drogat a fugit de poliție - Focus Prima TV

Un șofer beat și drogat a fugit de poliție

Imagini cu momentul accidentului din Capitală au apărut pe rețelele sociale. În acestea se vede cum mașina, care vine cu viteză, se izbește violent de un stâlp. Bărbatul de la volan era beat și drogat și încerca să fugă de oamenii legii care au vrut să îl oprească pentru un control de rutină. În urma impactului, vitrina unui magazin a fost distrusă, la fel și produsele din interior. Șoferul a scăpat ca prin urechile acului și nu a fost rănit.

Puțin după ora 9 dimineața un șofer din București s-a urcat la volan după ce a băut alcool și a consumat droguri. Un simplu control de rutină pe care polițiștii rutieri au vrut să îl facă s-a transformat într-o adevărată cursă.

Pe imaginile surprinse de un șofer amator se vede cum bolidul derapează în dreptul intersecției și după 30 de
metri s-a oprit în stâlp. Bucăți din mașină au sărit peste tot, inclusiv în vitrinele magazinelor. Din fericire nu traversa nimeni strada în acel moment și nici pe trotuar nu se afla cineva.

Bărbatul a fost dus la Institul Național de Medicină legală pentru prelevarea probelor biologice, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolui și a altor substanțe interzise.

Total
0
Shares
Total
0
Share