Un soldat britanic a supraviețuit după ce a căzut de la 4.500 de metri fără ca parașuta să i se deschidă - Focus Prima TV

Un soldat britanic a supraviețuit după ce a căzut de la 4.500 de metri fără ca parașuta să i se deschidă

Un parașutist britanic a cărui parașută nu s-a deschis corect a suferit doar „răni minore” după ce a căzut de la 4.500 de metri și a trecut prin acoperișul unei case din California, relatează The Guardian.

Soldatul a sărit dintr-un avion în timpul unui exercițiu Halo (High Altitude Low Opening), o tehnică folosită de forțele speciale. El a pierdut controlul în timp ce se apropia de sol în apropiere de Camp Roberts, în Atascadero.

Potrivit unui post de televiziune local, accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, pe 6 iulie. Mai mulți vecini au văzut parașutistul învârtindu-se în aer. Fotografiile de la fața locului arată o gaură în acoperișul casei și un soldat, purtând uniforma SAS, în bucătărie, înconjurat de moloz.

„Am alergat înăuntru pentru a mă asigura că este bine și l-am verificat, iar ochii erau deschiși, dar nu eram sigur dacă e rănit. Nu am lăsat pe nimeni să îl miște”, a declarat Rose Martin. „Este un miracol în opinia mea, într-adevăr. Adică, cine aterizează așa fără parașută și supraviețuiește?”

Total
0
Shares
Total
0
Share