Un tânăr infectat cu Covid, intubat în ziua în care soția lui a născut, a murit la Spitalul din Pitești - Focus Prima TV

Un tânăr infectat cu Covid, intubat în ziua în care soția lui a născut, a murit la Spitalul din Pitești

Un tânăr care s-a infectat cu Covid-19 a fost intubat la Spitalul Județean Pitești chiar în ziua în care soția sa a născut. Bărbatul a murit fără să afle că a devenit tată. “În ziua în care i se îndeplinea poate cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat și nu a apucat să afle că e tată”, a povestit purtătorul de cuvânt al unității medicale din Argeș. 

Tragedia le-a impresionat pe cadrele medicale din Pitești.

“Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID. Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng și acum”, a povestit pe Facebook purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Pitești, Cristina Mihaela Cazacu.

Total
0
Shares
Total
0
Share