Un val de bine - Focus Prima TV

Un val de bine

Au mai rămas doar câteva zile în care puteți să vă alăturați celui mai mare val de bine al anului. Copiii cu autism au mare nevoie de aquaterapie, iar 29 de echipe formate din înotători s-au alăturat campaniei și strâng fonduri pentru ca cei mici să aibă o viață normală. Echipa Prima TV a intrat și ea în competiție.

Anual, peste 1000 de copii sunt diagnosticați cu tulburare de spectru austist. Ei au nevoie de tratament, iar aquaterapia este o formă ideală prin care se pot recupera.

Iar Asociația Conil vă invită în cel mai mare val de bine al anului. Concret, 29 de echipe formate din 100 de înotărori, persoane publice și oameni obișnuiți, dau din brațe la propriu de aproximativ 2 luni pentru ca 50 de copii diagnosticați cu autism să beneficieze gratuit de programe de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie.

Aquaterapia îi ajută pe cei mici să se dezvolte și să socializeze. Și înotătorul Avram Inacu s-a alăturat campaniei
și a înotat pentru cei mici timp de 24 de ore în râul Dâmbovița. Prima TV este și ea partea a acestei inițiative.
Echipă este formată din Ioana Maria Moldovan, Sebastian Zachman, Ioana Petric, Gabriela Marin, Diana Bart, Luciana Indre și Irina Gologan. Ca și ceilalați participanți, și-au setat la intrarea în competiție un obiectiv financiar și speră ca până pe 31 iulie să îl atingă cu ajutorul vostru.

Pentru ca obiectivul lor să fie atins, fiecare leu contează. Îi poți susține să aducă o bucurie copiilor
cu autism donând pe site-ul swimathonbucuresti.ro/prima-tv.

Total
0
Shares
Total
0
Share