Un vas supraaglomerat al traficanților de persoane a naufragiat în California. 3 oameni au murit și 27 au fost răniţi – Focus Prima TV

Un vas supraaglomerat al traficanților de persoane a naufragiat în California. 3 oameni au murit și 27 au fost răniţi

O ambarcaţiune supraaglomerată transportând foarte probabil imigranţi ilegali a naufragiat duminică pe coastele Californiei, lângă frontiera mexicană. 3 oameni au murit și alți 27 au fost răniţi, potrivit autorităţilor locale, relatează AFP, citată de Agerpres.

Vasul cu o lungime de 12 metri s-a sfărâmat lovindu-se duminică dimineaţă de ţărm în apropiere de San Diego. Persoanele aflate la bord au fost nevoite să sară în apă pentru a încerca să-şi salveze viaţa, potrivit imaginilor înregistrate de martori.

„Era o ambarcaţiune a traficanţilor de persoane” despre care se presupune că încerca să introducă imigranţi ilegali în Statele Unite, a spus Jeffery Stephenson, purtător de cuvânt al poliţiştilor de frontieră americani, adăugând că un bărbat suspectat de pilotarea vasul a fost audiat.

„Contrabandiştilor nu le pasă de persoanele pe care le exploatează. Tot ce îi interesează este profitul. Echipamentele de siguranţă nu erau adecvate şi, evident, vasul era supraaglomerat”, a adăugat el.

Total
0
Shares
Total
0
Share