Una dintre victime ar fi fost împușcată chiar de polițiști – Focus Prima TV

Una dintre victime ar fi fost împușcată chiar de polițiști

Ies la iveală informații halucinante din intervenția forțelor de ordine în cazul de la Onești! Una dintre victimele criminalului se pare că ar fi fost împușcată chiar de polițiștii ajunși, paradoxal, pentru a le salva. Mai mult, aceștia au încercat chiar să mușamalizeze cele înâmplate în apartament. Lanțul de erori a adus și un lanț de demiteri.

Acesta este momentul în care polițiștii ajunși în apartamentul din Onești și au tras primele focuri de armă. Odată cu evoluția anchetei ies la iveală detalii șocante. Unul dintre muncitorii luați ostatici de criminal ar fi fost împușcat chiar de polițiști. 6 gloanțe ar fi atins corpul unuia dintre muncitorii luați ostatici de bărbatul din Onești.

Mult mai grav este faptul că s-a încercat ascunderea acestui lucru. Pe certificatul de deces al victimei, legiștii au trecut și faptul că aceasta era infectată cu covid-19. Astfel…trupul neînsuflețit a fost pus într-un sicriu care a fost sigilat. Asta… pentru a nu mai fi făcute alte cercetări!

Ministrul de Interne nu a mai așteptat rezultatul anchetelor făcute de Corpul de Control. A demis deja mai mulți șefi atât de la poliția din Onești dar și Bacău!

Starea de sănătate a bărbatului acuzat de sechestrare de persoane dar și omor, a fost transport la spitalul din Bacău! Starea lui de sănătate s-a deteriorat. Soția lui se află în continuare în arest.

Total
0
Shares
Total
0
Share