UNITER anunţă înscrieri pentru concursul de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2020” – Focus Prima TV

UNITER anunţă înscrieri pentru concursul de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2020”

Concursul primeşte numai texte noi, care nu au fost publicate sau reprezentate. Nu se primesc în concurs dramatizări. Textele pieselor nu se primesc în format tipărit şi nu se înapoiază după finalizarea concursului.

Înscrierea pieselor va fi trimis redactat în format word sau pdf., prin e-mail, la adresa: unitext@uniter.ro. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei, ci va fi înlocuit cu un motto, înscris lângă titlul piesei. Participanţii mai pot trimite texte prin poştă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, Bucureşti 010305, într-un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresă, telefon, e-mail. Pe plic, se va menţiona: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2020” şi Motto-ul din pagina de titlu a piesei transmisă prin e-mail.

Data limită de înscriere este 12 februarie 2021.

Câştigătorul concursului va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2021, iar piesa câştigătoare va fi publicată într-un volum publicat de Editura UNITEXT a UNITER.

În funcţie de evoluţia evenimentelor sanitare, UNITER va face publice toate informaţiile legate de eventuale schimbări privind organizarea şi desfăşurarea Concursului de dramaturgie.

Total
0
Shares
Total
0
Share