Universitățile internaționale, la un click distanță - Focus Prima TV

Universitățile internaționale, la un click distanță

Pandemia ne-a privat de multe, dar nu poate opri educația! Cel mai mare târg educațional din țara noastră unde, anual, zeci de universități internaționale vin să își prezinte ofertele, se va desfasura online. Chiar dacă evenimentul este virtual, partcipanții pot vorbi în continuare cu reprezențanții universităților și pot afla toate informațiile de care au nevoie despre toate programele de studiu.

De 16 ani, evenimentul RIUF aduce în fața viitorilor studenți zeci de universități cu mii de programe de studiu. Anul acesta, 60 de facultăți străine se vor întrece pentru a atrage cei mai buni studenți. Fiecare expozant are un stand virtual, unde se vor găsi informații despre instituție și chiar se pot descărca broșuri ce conțin programele de studiu

În continuare, cele mai multe oferte vin de la universitățile din Marea Britanie. Pe lângă acestea insă, vor fi prezente la eveniment universități din Olanda, Belgia, Germania și chiar din România. Viitorii
stundeți pot afla chiar de la organizatori ce tipuri de programe li se potrivesc, care sunt metodele de admitere, dar și taxele și sursele de finanțare. Mediile de admitere pentru facultățile internaționale diferă.

Elevii claselor a 12a sunt foarte încântați de aceste târguri pentru că, spun ei, uneori acestea reprezintă singurul loc de unde se pot informa.

Potrivit organizatorilor, numărul celor care vor să studieze în străinătate este în crestere. La primele 2 editii ale evenimentului au participat 14 mii vizitatori, iar la aceasta sunt așteptați peste 7 mii de elevi.

Total
0
Shares
Total
0
Share