Unul din cinci tineri vrea să fie vedetă - Focus Prima TV

Unul din cinci tineri vrea să fie vedetă

Sunt tineri, frumoși, carismatici și născuți în era internetului. Pentru Generația Z această lume digitală nu are niciun secret. Tinerii petrec mai mult de două ore pe zi în fața ecranelor și au conturi pe toate rețelele de socializare. Și nu se mulțumesc să fie simpli privitori. Vor să creeze conținut și să devină cunoscuți în întreaga lume, asemenea unor adolescenți celebri din Statele Unite. Un studiu recent arată că unul din cinci copii născuți în perioada 1995- 2010 vrea să fie vedetă.

Mirajul interentului îi cucerește pe tineri de la vârste tot mai fragede. La un singur click distanță au în față un viitor de care de cele mai multe ori nu sunt conștienți. Un studiu recent arată că 1 din 5 copii cu vârsta cuprinsă între 12 și 20 de ani își dorește să devină influencer sau vedetă pe internet.

Platforma preferată a Generației Z este YouTube, unde tinerii petrec peste două ore pe zi. Urmează Instagram, Facebook și Tik Tok. Specialistii spun că tinerii de azi nu constientiZează pretul pe care il plătesc din dorința lor de fi mereu la modă și celebri. Peste 64% dintre cei din generația Z sunt demotivați, obosiți și au stări emoționale fluctuante.

Același studiu arată că 68% din tineri își doresc să aibă mai multă încredere în sine, iar aproximativ 60% ar vrea să învețe să iși gestioneze timpul mai bine.

Total
11
Shares
Total
11
Share