Unul dintre judecătorii care l-au achitat definitiv pe Radu Mazăre are un teren retrocedat de acesta - Focus Prima TV

Unul dintre judecătorii care l-au achitat definitiv pe Radu Mazăre are un teren retrocedat de acesta

Marius Cristian Epure, unul dintre judecătorii care l-au achitat definitiv pe Radu Mazăre, are o vilă construită pe un teren retrocedat de acesta. Fostul edil al Constanței a fost achitat după ce în primă instanță primise 6 ani și 6 luni de închisoare.

Judecătorul Marius Cristian Epure, președintele Curții de Apel Constanța și unul dintre cei doi magistrați ai completului care l-a achitat definitiv pe fostul primar al orașului, și-a construit o vilă în cartierul rezidențial Compozitori, pe un teren care apare în dosarul Retrocedărilor, în care fostul primar Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, scrie Info Sud Est.

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au stabilit că, deși Radu Mazăre a vândut terenuri în centrul stațiunii Mamaia cu prețuri de 5 ori mai mici decât piața imobiliară și grila notarilor publici, fapta pentru care procurorii DNA l-au trimis în judecată și pentru care fostul primar a fost condamnat la 6 ani și jumătate în primă instanță ”nu este prevăzută în legea penală”.

Tot Marius Epure este unul dintre șefii de instanțe care s-au opus protestelor magistraților împotriva modificării Legilor Justiției, ocazie cu care a intrat în conflict cu o bună parte din judecătorii Curții de Apel Constanța. Aceștia au criticat atitudinea șefului instanței referitoare la acest subiect.

Total
0
Shares
Total
0
Share