Urmărire ca în filme – Focus Prima TV

Urmărire ca în filme

Urmărire ca în filme, focuri de armă și căutări în miez de noapte! Toate acestea s-au întâmplat în județul Timiș, după ce un bărbat aflat la volanul unei mașini nu a oprit la semnalul unui polițist care facea un control de rutină. Individul a încercat să scape de oamenii legii și a apăsat pedala de accelerație. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au dat alarma.

Polițiștii care se aflau într-un filtru pe o stradă din Timișoara au observat, la un moment dat, o mașina lovită în partea din față. Unul dintre agenți i-a făcut semn șoferului să oprească. Acesta însă a acelerat și a încercat să fugă.

În timp ce urmăreau autoturismul suspect, agenții de la rutieră au dat alarma. Mai multe echipaje de poliție dar și de jandarmi au fost trimise spre localitatea Beregsău Mare. Pe lângă căutările pe câmp, oamenii legii au început să îi caute pe fugari și prin sat.

Polițiștii au adus și mai mulți câini de urmă pentru a-i găsi pe suspecți.

În paralel, criminaliștii s-au apucat să verifice mșina abandonată pentru a vedea dacă a fost sau nu folosit la comiterea unei infracțiuni. Au ridicat probe ADN, au controlat bunurile din mașină, numerele de înmatriculare și l-au identificat rapid pe șofer. Este vorba de un tânăr care era căutat de poliție de mai bine de o săptămână. Fusese condamnat la 2 ani și o lună de închisoare pentru furt și fugea de pușcărie. Suspectul fusese dat în urmărire generală. Împreună cu el, în mașină, se afla un alt tânăr ce ia fost complice la săvârșirea unor furturi. De altfel cei doi sau filmat în urmă cu doi ani într-o mașină de poliție în timp ce erau duși la audieri.

După ce a fugit din mașină, pasagerul din dreapta s-a dus la Spitalul Județean din Timișoara. Tânărul fusese rănit la șold de unul dintre gloanțele trase de polițiștii care îi urmăreau.

Tânărul va rămâne internat în spital câteva zile. El poate pleca, însă, oricând din unitatea sanitară, pe numele lui nefiind emisă vreo măsură restrictivă. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar acum continuă investigațiile pentru a-l depista pe șoferul fugar.

Total
0
Shares
Total
0
Share