Urmărire cu împușcături în Prahova – Focus Prima TV

Urmărire cu împușcături în Prahova

Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat de polițiști, în județul Prahova, după o urmărire în trafic. Totul a început în momentul în care șoferul…nu a oprit la semnalele agentului și mai mult…l-a lovit cu mașina pe polițist. Este al doilea incident de acest fel, după cel de la Botoșani. Atunci, cel împușcat a murit în urma rănilor suferite. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

În ciuda tuturor avertizărilor, șoferul mașinii, în care se mai aflau alți 5 pasageri, nu a oprit și a fost urmărit de echipajul de Poliție peste 10 kilometri, din orașul Vălenii de Munte până la intrarea în localitatea prahoveană Poiana Copăceni.

Unul dintre pasageri a devenit recalcitrant în momentul în care a dat ochii cu forțele de ordine.

Fugarul rănit a fost preluat de o ambulanță.

Rănitul a fost transportat la spitalul județean Ploiești, conștient și echilibrat hemodinamic. El va fi judecat pentru ultraj. Din cei 6 oameni aflați în mașina urmărită de Polițiști, unul singur a scăpat aseară cu fuga, șoferul. El a fost prin în această dimineață și sancționat contravențional pentru 4 abateri la regimul rutier. I-a fost reținut și permisul de conducere.

Total
0
Shares
Total
0
Share