Urmărire cu împușcături la Eforie - Focus Prima TV

Urmărire cu împușcături la Eforie

S-au tras focuri de armă, azi noapte la Eforie, după ce un bărbat a înjunghiat un polițist iar apoi a fugit. Câteva ore mai târziu a fost prins de colegii ofițerului rănit, la câțiva kilometri de locul faptei. Acum este cercetat penal pentru ultraj şi a fost arestat preventiv.

Era puțin trecut de ora 9 seara când un localnic din Eforie a sunat la 112 și a anunțat că un individ face scandal pe stradă. Doi polițiști au ajuns imediat la fața locului și-au încercat să-l legitimeze pe bărbatul pus pe harță. A refuzat, aşa că oamenii legii au vrut să-l imobilizeze pentru a-l duce la Secție.

În încercarea de a-l opri, colegul polițistului rănit a tras două focuri de armă în plan vertical. Degeaba insă. Individul a fugit. În scurt timp, în Eforie Nord s-au organizat filtre pe străzi cu polițiști și jandarmi, care au periat localitatea.

Bărbatul, de 42 de ani, locuiește la New York, însă la Eforie venise în vizită la mama lui. Polițiștii spun că nu consumase alcool, însă nu exclud să fi fost sub influența stupefiantelor.

Polițistul rănit a fost transportat la spitalul județean Constanța. Medicii spun că, deși rana suferită este una destul de profundă, starea lui de sănătate este stabilă.

Agresorul va fi cercetat pentru ultraj, iar dacă agentului îi vor fi necesare mai multe zile de îngrijiri medicale, atunci încadrarea juridică va fi schimbată.

Total
0
Shares
Total
0
Share