Vacanța a început pe pârtiile de schi – Focus Prima TV

Vacanța a început pe pârtiile de schi

Pârtiile din toată țara au început deja să se aglomereze odată cu venirea vacanței copiilor. Pentru a reduce îmbulzeala de la transportul pe cablu, autoritățile iau măsuri de prevenție încă de acum. În Poiana Brașov de exemplu, urmează să fie amenajată și pârtia Lupului inferior, iar punerea în funcțiune a
acelui telescaun va mai lua din presiunea care este acum pe telegondolă.

Dornici de distracție, chiar dacă este pandemie și sunt restricții, mulți români au plecat deja la munte, iar pârtiile, mai ales cele din Poiana Brașov, sunt pline de copii, veniți pentru a se bucura din plin de zăpadă.

Încântați de atmosfera de pe pârtie, mulți copii au ales să se bucure din plin de cursurile de schi.

Prețurile pentru cei care vor să învețe sa schieze în Poiană sunt pentru toate buzunarele și diferă de la cursurile individuale la cele de grup. Se poate schia aproape de la orice vârstă spun instructorii.

Se așteaptă sa fie extrem de aglomerat în Poiana Brașov în perioada următoare și, din cauza pandemiei, autoritățile caută soluții pentru a mai fluidiza cozile de la transportul pe cablu.

În acest moment, în Poiana Brașov, stratul de zăpadă ajunge și la 90 de cm în masivul Postăvaru, partea superioară, și la 50-60 de cm pe pârtiile din partea inferioară.

Total
0
Shares
Total
0
Share