Vacanță de coșmar în Mexic – Focus Prima TV

Vacanță de coșmar în Mexic

80 de români trec prin scene de coșmar în aeroportul din Ciudad de Mexico! Oamenii sunt ținuți închiși de mai bine de 24 ore! Motivul ar fi o alertă trimisă de FBI sau CIA în sistemul informatic prin care nu i se mai permite accesului niciunui român în Mexic. Autoritățile mexicane le-au confiscat românilor actele și chiar telefoanele, însă un bărbat a reușit să își anunțe familia din țară, cu ajutorul unui mobil pe care îl avea de rezervă.

Oamenii au sunat și la Ambasada României din Mexic, și au fost asigurați că lucrurile se vor îndrepta, însă după mai bine de 12 ore, nu au primit nici măcar apă.Motivul pentru care românii sunt închiși pe aeroportul din Ciudad de Mexico pare unul desprins din filmele de acțiune.

Din păcate comportamentul autorităților din Mexic nu este unul singular. Laura a crezut că merge într-o vacanță de vis pentru care a plătit bani grei, însă la aeterizare în Mexic… vacanța s-a transformat în coșmar.

Și agențiile de turism au aflat despre acest incident, iar principala cauză pentru tratamentul pe care l-au primit românii ar putea fi lipsa vizei pentru Statele Unite.

Ambasada României la Ciudad de Mexico continuă dialogul cu autoritățile mexicane pentru rezolvarea situației extrem de delicate în care se ală românii!

Total
0
Shares
Total
0
Share