Vacanță de vis în Skiatos - Focus Prima TV

Vacanță de vis în Skiatos

Dacă ieri v-am arătat frumoasele plaje ce înconjoară insula Skiathos, astăzi vă vom purta prin taverna Mariei, o româncă ce s-a hotărât să-și schimbe viața și să se mute la malul mării Egee. În restaurantul ei turiștii găsesc fel de fel de preparate grecești, dar nici cele românești nu sunt uitate. Urmează pașaport de vacanță!

Dacă ați ajuns în Skiathos, puteți fi siguri că veți avea o vacanță de vis. Cum nu poți pleca să explorezi cele peste 60 de plaje ale insulei pe stomacul gol, pe strada Papadiamantis poți găsi resturante cu preparate pentru toate gusturile.

Ana Maria s-a hotărât să se mute în Skiathos alături de soțul ei în urmă cu 17 ani. De atunci, îi bucură pe turiștii români și, nu numai, cu preparate grecești, dar și .. românești.

Pe lângă mâncarea gustoasă, cei care se opresc la taverna Mariei au siguranța că vor pleca de acolo cu zâmbetul pe buze.

Insula din arhipelagul Sporadelor de Nord are 3 hoteluri de 5 stele care le asigură turiștilor tot ce au nevoie pentru un sejur de poveste.

Cei care vor să se cazeze la un astfel de hotel și optează pentru un pachet premium trebuie să știe că prețul de plecare este de 572 de euro.

Total
5
Shares
Total
5
Share