Vacanță de vis în Turcia - Focus Prima TV

Vacanță de vis în Turcia

Turcia nu oferă doar posibilitatea unui sejur relaxant, ci și un mix de istorie și distracție. Antalya nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind de ani buni în topul preferințelor românilor când vine vorba de vacanțe. Resorturile din Turcia pun la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis. Prima TV vine în fața dumneavoastră cu toate informațiile pentru un concediu fără griji și vă prezintă Pașaport de Vacanță.

Aflat pe coasta mării mediterane, Antalya este un oraș care anual atrage sute de mii de vizitatori. Cine vrea să iasă din resort poate face o scurtă plimbare până în orașul Side. Turiștii pot vizita centrul istoric care se bucură de statutul de zonă protejată.

Nici spectacolul de la delfinariu nu poate fi ratat. După sute de ore de antrenament, mamiferele pun în scenă o
reprezentație demnă de toate aplauzele.

Însă, cine nu vrea să iasă din resort, sigur nu se va plictisi. Clădirile impunătoare care le devin turiștilor acasă pe
parcursul sejurului, pun la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o vacanță reușită. Își primesc musafirii cum știu ei mai bine, cu mese îmbelșugate.

Cine lasă pe locul doi mesele îmbelșugate se poate relaxa la piscinele hotelurilor. Iar dacă turiștii care ajung aici vor un concediu liniștit, la propriu, există varianta perfectă.

Sociologii spun că pandemia a accentuat nevoia oamenilor de a petrece timpul în doi, mai ales în cazul familiilor cu copii. După un astfel de sejur, petrecut departe de zgomotul si stresul de zi cu zi, turiștii se întorc acasă mai liniștiți și încărcați cu energie.

Total
0
Shares
Total
0
Share