Vacanță de vis în Turcia - Focus Prima TV

Vacanță de vis în Turcia

Resorturile din Turcia pun la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis. Odată ajuns în hotelurile de lux din riviera turcească, nu mai ai niciun motiv pentru a părăsi complexul. Fie că doriți să luați cina la restaurant sau să vă relaxați în lounge-ul hotelului, experiența va fi una de neuitat. Turcii pregătesc chiar și surprize… cântăreți români invitați pentru a-i încânta pe turiști cum stiu mai bine, prin muzică.

Resorturile din Turcia îți captează atenția din prima clipă. Clădiri impunătoare care le devin turiștilor acasă pe parcursul sejurului, pun la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o vacanță reușită. Își primesc musafirii cum știu ei mai bine, cu mese îmbelșugate.

Sute de bucătari, sub îndrumarea Chefului, muncesc în fiecare zi pentru cei care trec pragul hotelului. Rezultatele,
sunt excepționale, iar gusturile, din toate colțurile lumii.

Cine lasă pe locul doi mesele îmbelșugate se poate relaxa la piscinele hotelurilor.

Și, pentru că turiștii români sunt foarte importanți pentru turci, nu puține sunt dățile când invită artiști români pentru a-i delecta pe oaspeți cu muzica lor.

Timp de un an, ce le-a lipsit cel mai mult artiștilor, a fost scena. Acum, deschiderea sezonului estival reprezintă o
bucurie că se pot întoarce la ceea ce iubesc mai mult, la public.

Turcia își așteaptă cu brațele deschise turiștii încă din luna martie. Pe lângă servicii de top, turcii țin cont și de măsurile de protecție. Astfel că riscul de a te infecta în vacanță este extrem de scăzut.

Total
1
Shares
Total
1
Share