Vacanță în Iran - Focus Prima TV

Vacanță în Iran

Ridicarea restricțiilor din pandemie în aproape întreaga lume ne-a adus și noi orizonturi….de vacanță. Românii au început
să ajungă pe meleaguri în care, în urmă cu câțiva ani, nici măcar nu visau să meargă. Cum city-breakurile în Europa par cumva….depășite, țările din Orientul Mijlociu, unele chiar -cuprinse de război în istoria recentă, atrag turiștii ca un magnet. În străinătate, agențiile de turism organizează vacanțe chiar și în Irak. Românii au descoperit mai nou ceea ce se numea în trecut Persia-Iranul de astăzi.

Diversitatea etnică, efervescența culturală și complexitatea gastronomică – se regăsesc la fiecare pas pe străzile orașelor
din Iran. Turiștii sunt încântați să descopere relieful interesant, dar mai ales arhitectura deosebită, care arată întreaga istorie a țării din Asia de Sud Vest.

Circuitul durează 9 zile, timp în care turiștii vizitează principalele orașe din Iran. Gazdele sunt încântate de
oaspeții din România.

Iar românii au din ce în ce mai multe variante de vacanță în destinații la care, în urmă cu câțiva ani, nici nu se gândeau.

Vacanța în Iran costă aproximativ 1.800 de euro de persoană. Namibia, Gana, Togo, Benin, Uzbekistan sunt alte destinații care atrag românii. Prețurile pornesc de la 1500 de euro de persoană pentru un circuit de 2 săptămâni.

Total
0
Shares
Total
0
Share