Vacanță la mare în extrasezon - Focus Prima TV

Vacanță la mare în extrasezon

În plină toamnă, marea a mai păstrat un strop de căldura pentru romanticii incurabili. În toate stațiunile de pe litoral au ajuns în acest week-end, peste 100.000 de turiști. Majoritatea s-au cazat la particulari, unde au dat între 30 și 50 de lei pe o cameră. Alții au venit și prin programul Litoralul pentru toți.

Cine a zis că-n septembrie nu se poate face baie în mare ? E o vreme excelentă pe litoral și cum zilele de concediu s-au epuizat de mult, turiștii de week-end n-au știut ce să facă mai repede. Să se scalde, ori să faca o plimbare cu șalupa în largul mării.

Nimic nu se compară cu plaja în septembrie, spun turiștii care se relaxează în acest weekend pe litoral. Atrași de
vremea caldă, dar și de prețurile mult mai mici decât până acum, zeci de mii de români au dat din nou năvala la malul mării.

Avem parte de un început de toamnă foarte frumos, iar așteptările hotelierilor par îndreptățite – o sută de mii de
oameni au luat încă de vineri drumul litoralului. Au luat în calcul prognozele meteo, care anunță temperaturi de 30 de grade în aer în miezul zilei și 22-23 de grade celsius în apa mării.

Cei mai multi par însă atrași de faptul că un sejur la mare nu le mai golește conturile. O cameră la hotelurile de două stele poate fi luată acum cu 50-60 de lei, iar una la trei stele cu 150 de lei. Șezlongurile și umbreluțele sunt și ele la jumătate de preț.

Deși foarte multe terase au tras obloanele, cele care încă funcționează și-au redus prețurile cu până la 50 la sută. Un prânz pentru o persoană costa cam 10 lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share