Vacanță perfectă cu familia în Bulgaria - Focus Prima TV

Vacanță perfectă cu familia în Bulgaria

Nu mai e demult un mister motivul pentru care românii aleg în fiecare an Bulgaria ca destinație de vacanță în sezonul estival- ofertele atrăgătoare. În ultimii ani, în special familiile cu copii preferă pachetele all inclusive și aleg să-și planfice concediul într-un resort. Și asta pentru că găsesc acolo tot ce le trebuie, de la saună, săli de masaj și piscine interioare, până la plaje private, restaurante și chiar magazine. Nici anul acesta vara nu îi găsește pe managerii resorturilor nepregătiți, iar românii nu s-au lăsat deloc așteptați. Urmează Pașaport de Vacanță!

Așa i-a așteptat Marea Neagră pe turști anul acesta. Apa curate și sunetul valurilor i-au atras ca un magnet pe români

Chiar dacă este abia începutul sezonului, resorturile de pe litoralul bulgăresc sunt cap de listă la capitolul locuri de cazare.

În speranța că vor reuși să-și ocupe toate locurile disponibile în hoteluri, bulgarii au chiar și în plin sezon reduceri mult mai mari față de anii trecuți și au pregătit, pentru cei ce le vor trece pragul, programe de divertisment, petreceri tematice și meniuri speciale. Prețurile încep de la câteva zeci de euro pe noapte pentru un pachet all inclusive și pot ajunge la puțin peste 300 de euro pentru 3 nopți de cazare.

Total
0
Shares
Total
0
Share