Vaccinare fără programare, doar cu buletinul - Focus Prima TV

Vaccinare fără programare, doar cu buletinul

Inquam Photos / Octav Ganea

În urmă cu 2 ore s-a dat startul maratonului de vaccinare din Capitală! În total sunt 50 de fluxuri unde sunt primiți cei care doresc să se imunizeze cu serul Pfizer la Sala Palatului și la Biblioteca Națională. Până duminică seară, cei care doresc pot merge în cele 2 centre, fără programare, doar cu buletinul.

Imunizarea de la Sala Palatului a început la ora 16, însă au fost oameni care au venit chiar și cu trei ore înainte, să se asigure că vor intra printre primii.

O mulțime de oameni s-au pus la coadă cu speranța ca vaccinul să țină virusul departe de ei și să ne reîntoarcem la normalitate.

Organizatorii au cerut sprijinul armatei, care a montat corturi unde cei care așteaptă să se poată adăposti în cazul în care va ploua.

Și cei care nu au putut să se învoiască de la locul de muncă in timpul săptpmânii pentru a merge la vaccinare au acum ocazia să primească vaccinul.

Printre medicii care vor administra vaccinul în cadrul maratonului se numără chiar coordonatorul campaniei
naționale, Valeriu Gheorghiță.

Celălalt centru unde se desățoară vaccinarea maraton din Capitală este la Biblioteca Națională.

Pentru rapel va fi organizat un al doilea maraton. Toți oamenii care se vaccinează acum vor primi după imunizare
un mail sau un mesaj pe telefon cu data și ora la care sunt programați pentru cea de-a doua doză. Cei care nu au cum să ajungă pot face rapelul și în alt centru.

Total
0
Shares
Total
0
Share