Vaccinare non-stop pentru populație în spitalele militare, din 4 mai, timp de o săptămână. Nu este nevoie de programare - Focus Prima TV

Vaccinare non-stop pentru populație în spitalele militare, din 4 mai, timp de o săptămână. Nu este nevoie de programare

Ministerul Apărării speră să crească numărul românilor imunizați și va începe un proiect-pilot din 4 mai prin care în spitalele militare se va putea face vaccinare la orice oră, fără programare. Practic, de la începutul lunii mai, oricine dorește se poate vaccina în spitalele militare. Imunizarea se va face fie cu Pfizer, fie cu Moderna. Anunțul a fost făcut de Nicolae Ciucă într-un interviu pentru Digi24. 

„Începând cu săptămâna viitoare, începând cu 4 mai, încercăm un proiect-pilot de o săptămână, ca în spitalele militare să funcționeze centrele de vaccinare non-stop și să se poată vaccina cetățenii fără să mai fie nevoie să fie programați în platformă”, a declarat Nicolae Ciucă pentru Digi24.

Ministrul a precizat că proiectul va fi implementat în toate cele 11 spitale militare din țară. „La orice oră, cine dorește poate să vină”, a subliniat ministrul Nicolae Ciucă.

Total
0
Shares
Total
0
Share