Vaccinul, minunea de Crăciun – Focus Prima TV

Vaccinul, minunea de Crăciun

Anul acesta, vaccinul pentru COVID-19 reprezintă miracolul de Crăciun. Este mesajul transmis de mai mulți lideri ai lumii, prin intermediul unor filmulețe postate în mediul online. Printre personalitățile care s-au adresat națiunilor se numără premierul Marii Britanii, Boris Johnson, președintele în exercițiu al Statelor Unite, Donald Trump, dar și regele Felipe al VI-lea al Spaniei.

Premierul Boris Johnson, le-a arătat cadoul de Crăciun britanicilor: sute de pagini ale acordului comercial post-Brexit, încheiat oficial ieri.

Vaccinul pentru noul coronavirus este cadoul perfect de sărbători oferit omenirii și din perspectiva președintelui american în exercițiu, Donald Trump. Alături de soția sa, Melania, liderul le-a mulțumit tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea vaccinului salvator.

Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, a amintit speranța oferită de dezvoltarea vaccinurilor pentru COVID-19. Monarhul a subliniat, însă, importanța unui comportament responsabil pe care fiecare dintre noi trebuie să-l aibă în lupta cu noul virus.

Vaccinul pentru COVID-19 dezvoltat de companiile Pfizer și BioNTech urmează să ajungă în toate colțurile lumii, iar numeroase campanii de imunizare sunt deja planificate pentru 2021.

Total
0
Shares
Total
0
Share